Hvorfor blogge?

Jeg har ikke patent på sandheden, jeg synes bare debatten om embedsmænd og DJØF'ere er noget unuanceret og vil gerne give min side af historien.

Da udsigten til konflikten tilbage i 2018 var på sit højeste, var der meget aktivitet i DJØFs regi - vi havde ikke prøvet det før, og hvordan skulle det foregå - hvad skulle vi lave? Og hvordan? Modsat i mange andre forbund var det ikke meningen, at vi skulle være "ansat af DJØF", men vi blev bedt om at lægge hovederne i blød for at finde på aktiviteter, der kan synliggøre DJØF'ernes arbejde.

Resultatet af denne iblødsætning er her: jeg vil gerne skrive om, hvad jeg laver og dermed fortælle min vinkel på mange af de historier, der fortælles om de kolde DJØF'ere, der sidder bag deres regneark.

Om mig

Jeg er Signe, cand. scient. pol, arbejder som statistiker-revisor-økonom og elsker at løbe og lave mad - dog ikke samtidig.

Jeg har været statistiker, budgetansvarlig, projektleder og meget andet i forskellige institutioner under Beskæftigelsesministeriet. Jeg har arbejdet i Rigsrevisionen med revision af store dele af statens regnskaber og overførsler til kommuner og regioner. Senere blev jeg budgetansvarlig og økonomikonsulent i en kommune i hovedstadområdet og nu er jeg så økonom i en styrelse i Sundhedsministeriet.

Økonomistyring har altid været min yndlingsopgave - omend den aldrig har været særlig let.